►Igazgatói Tájékoztató Szülőknek II.

Tisztelt Szülők!

Mint már Önök előtt is ismert, a további tanítás digitális munkarendben fog folytatódni.

Kérem Önöket, hogy a gyerekekkel együtt tervezzék meg a tanuló napirendjét, heti rendjét, hiszen most nem tanítási szüneten lesznek, hanem a digitális oktatáson keresztül kell elsajátítaniuk a tananyagokat. Nagyon nagy fegyelmet és odafigyelést, következetességet kíván ez a rendszer mindenkitől, tanulótól, szülőktől és tőlünk pedagógusoktól is.

Ez számunkra is egy új munkaforma. Minden tudásunkkal azon leszünk, hogy az átállást zökkenő mentessé tudjuk tenni. Az eddigieknél sokkal aktívabban, sokoldalúbban fogjuk használni a Kréta rendszert, mert ez a rendszer adja majd a digitális oktatás alapját, hátterét.

Ezért kérek minden szülőt, hogy ellenőrizzék a Krétába való belépő kódját, hogy rendben működik e! Ebben a digitális tanítási-tanulási folyamatban most nem lesz elég a telefonos applikáció, szükséges lesz belépni is a rendszerbe!

Ha a tisztelt szülő ellenőrizte a belépési kódját, kérem, hogy jelezzen az osztályfőnöknek, hogy be tudott lépni, illetve azt is jelezze, ha segítséget, szükség esetén új belépőkódot kér. Kérjük ezt legkésőbb 2020. 03. 17.én 12 óráig tegye meg!

A tananyagokat, és feladatokat, melyeket a gyerekeknek majd meg kell tanulniuk, ezen a felületen fogjuk küldeni.

Kérem, hogy gyermeküket folyamatosan ellenőrizzék, hogy napra készek legyenek az anyagban, mert ha lemaradnak, azt nagyon nehéz lesz önállóan pótolni. Természetesen az elsajátított tananyagot pedagógus kollégáim számon is fogják kérni a diákoktól. A számonkérés módjáról és minden másról a Kréta felületén adunk majd folyamatosan tájékoztatást.

Kérem, hogy minden nap nézze meg a Krétát és olvassa el üzeneteinket!

A gyermeke eredményességét segítő, nagyon aktív együttműködésére számítunk.